21 de persoane purtătoare de CoVID-19 au fost externate până acum de la Spitalul de Boli Infecţioase Braşov

21 de persoane purtătoare de CoVID-19 au fost externate până acum de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Braşov, fiind considerate vindecate după ce li s-a aplicat schema de tratament. Ultimele cinci externări s-au făcut vineri, după ora 13.00, a anunţat Direcţia de Sănătate Publică Braşov.

Până acum, în judeţul Braşov au fos confirmate cu infecţia 138 de persoane.  Ppotrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, în prezent 268 de persoane se află în carantină, iar 4.537 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.

La nivel naţional, conform Grupului de Comunicare Strategică, un număr de 4057 de cazuri de infectare cu coronavirus s-au înregistrat până astăzi, din care 193, confirmate în ultimele 24 de ore. De la începutul epidemiei, 162 de oameni au murit. În diaspora, 627 de români au fost depistați pozitiv, iar 29 au murit. 

În România au fost prelucrate  până acum 40.987 de teste. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 406 au fost declarate vindecate și externate. La Terapie Intensivă, în acest moment, sunt internați 179 de pacienți.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.