Consiliul Județean refuză să plătască o chirie mai mare de 10.000 de euro pe lună pentru Spitalul de Psihiatrie de pe str. Eminescu. Adrian Veștea anunță că în două luni, pavilionul va fi relocat

Consiliul Județean Brașov nu intenționează să plătească mai mult de 10.000 de euro pe lună chiria pentru ocuparea clădirii din str. Mihai EMinescu, unde funcționează o parte din Spitalul de Psihatrie și Neurologie. Proprietarul a solicitat însă dublu, pentru următoarele două luni, în ciuda faptului că ne aflăm în stare de urgență, iar în această secție sunt internați în preyent în jur de 100 de pacienți cu afecțiuni psihiatrice, majoritatea cronice. 

Plenul CJ a aprobat ieri o hotărâre prin care îl deleagă pe managerul spitalului, dr. Nicușor Bîgiu, să negocieze prelungirea cu încă 60 de zile a contractului de închiriere, însă cu mențiunea că administrația județeană nu va plăti mai mult de 10.000 de euro pe lună, cât achită acum. Până la începutul acestui an, CJ plătea 5000 de euro/lună chiria. 

Cel care a venit cu un amendament privind suma maximă de închiriere a fost chiar președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea .

Președintele CJ a precizat că după această perioadă de 60 de yile pentru care se negociayă prelungirea contractului de închiriere se va face relocare a secției externe de Psihiatrie, de pe strada Mihai Eminescu nr. 18. Nu a precizat însă locul unde vor ajunge pacienții de aici după această perioadă. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.