FOTO. Serviciul de Ambulanță Brașov a primit, din donații, un tunel de dezinfectare

Serviciul de Ambulanță Județean Brașov a primit sâmbătă un tunel de dezinfectare  care a fost montat la stația sa principală din municipiu. Donația a fost făcută de către echipa M&M Expres, cu ajutorul mai multor persoane care au cotribuit cu bani, voluntariat sau transport.

Potrivit Airport shuttle service M&M express, printre cei care au pus mână de la mână pentru ca Ambulanța Brașov să beneficieze de acest tunel sunt Lucian Tampa ( bani adunati de la colegi ), Sorin Văleanu, Anca Zaharescu, Sorin Focsa, Nagy Lenke, Anca Dragomir, Gabriel Casmală.

Un astfel de tunel de dezinfectare există și în pavilionul Mârzescu al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, unde a ajuns, în urmă cu două săptămâni, de la Moinești (unde a fost produs), printr-o sponsorizare. Respectivul tunel a fost montat  la intrarea în clădirea ORL Mârzescu, amplasat într-un loc de risc major, după cum a precizat dr. Dan Grigorescu, cel prin intermediul căruia a fost primită donația. Tunelul pentru dezinfecție are o zonă cu pulverizare dezinfectant, ultraviolete și covor umed și este menită să crească siguranța tuturor celor care îl vor folosi, pacienți și cadre medicale deopotrivă.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.