Producătorul românesc ALEVIA donează 600 de cutii de suplimente alimentare către Spitalul de Boli Infecțioase Brașov

Alevia, compania românească specializată în producția de suplimente alimentare, ceaiuri, creme și gustări sănătoase, lansează campania „Gânduri de bine”, prin care se alătură luptei împotriva Covid-19 și demersurilor de sprijinire a cadrelor medicale. Ca parte din campanie, Alevia donează 600 de cutii cu suplimente în valoare de 1.000 de euro către medicii Spitalului de Boli Infecțioase Brașov. Astfel, Alevia se alătură Asociației ZI de BINE în îndeplinirea obiectivului acesteia de a crea un #scutpentruspitale.

În total, prin această campanie Alevia donează 6.000 de cutii cu suplimente ce vor ajunge la medici din zece spitale din orașele: București, Suceava, Fălticeni, Piatra Neamț, Târgoviște, Târgu Mureș, Brașov, Deva, Arad, Baia Mare. Valoarea totală a donației este de 10.000 de euro. Fiecare din cele zece spitale va primi câte 500 de cutii cu vitamina C și 100 de cutii cu suplimentul Calciu, Magneziu+Vitamina D.  

Totodată, Alevia a lansat pe pagina de Facebook.com/AleviaRomania/ o invitație prin care îi roagă pe români să trimită un gând de bine medicilor care sunt în linia întâi de luptă împotriva virusului. Toate mesajele vor fi colectate și trimise la spitale pentru a fi citite de către medici. 

Cu siguranță grija, spiritul de întrajutorare, responsabilitatea și implicarea în comunitate sunt cel mai bine reprezentate în această perioadă. Una cu multe încercări pentru cadrele medicale, care sunt expuse la eforturi psihice și fizice de neimaginat. Ne gândim la medicii noștri și la cum putem veni cel mai bine în sprijinul lor cu produsele noastre, astfel încât să se simtă protejați. Mai mult decât atât, credem în puterea gândurilor bune, de aceea odată cu suplimentele alimentare, vor ajunge la medici și mesajele strânse pe pagina de Facebook Alevia în campania «Gânduri de bine». Ne-am bucurat să vedem că mulți români au dat curs invitației noastre de a transmite un mesaj de încurajare, de apreciere sau de susținere pentru cadrele medicale din țară”, spune Dr. Florin Mitocaru, Director General Alevia.

 

Alevia (www.alevia.com.ro) este o companie românească înființată în 1994, specializată în producția de suplimente alimentare, ceaiuri, creme și gustări sănătoase. Compania, în care lucrează 180 de angajați, produce 120 de tipuri de suplimente nutritive, 50 de sortimente de ceaiuri, 23 de creme, 18 siropuri și peste 25 de sortimente de semințe și fructe uscate. Acestea sunt disponibile în peste 4.000 de farmacii și magazine naturiste, cât și în retailul modern din România. Toate produsele Alevia sunt înregistrate, aprobate și avizate de S.N.P.M.A.P.S., parte din Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) București și Ministerul Sănătății. Producția se desfășoară în concordanță cu toate cerințele legii pentru fiecare tip de produs. Alevia are implementat sistemul ISO 9001:2008 de la Lloyd’s Register, din Marea Britanie, unul dintre liderii internaționali în domeniul certificării calității. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.