FOTO&VIDEO. Asfalt proaspăt între Braşov şi Teliu, după 15 ani. DRDP a început lucrările pe DN10

De azi au început lucrările de așternere a covorului asfaltic pe DN10 în județul Brașov, a anunţat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov (DRDP).  Stratul de asfalt va fi reînnoit pe o porțiune de peste 10 km, între pasajul de peste DN11 și până la intrarea în localitatea Teliu.

„DRDP Braşov reface acest covor asflat de la intersecţia cu pasajul peste DN11, până la intrarea în Teliu, după 15 ani. Covor asfaltic nou va fi turnat inclusiv pe porţiunea din interiorul comunei Prejmer”, a declarat directorul DRDP Braşov, Horia Stancu.  Termenul de finalizare pentru aceste intervenţii este finele lunii iunie. 

În paralel se va lucra şi la aşternerea unui covor asfaltic nou pe o porţiune din DN11, de la Stabilus până la ieşirea din judeţul Braşov. Lucrările au început de săptămâna trecută, a precizat Horia Stancu.  

„Aici se lucrează de săptămâna trectă, stadiul fizic al lucrărilor fiind la 14%. Şi aici, termenul de finalizare este în luna iunie”, a declarat Horia Stancu. 

Pe acest drum, de la sfârşitul acestei săptămâni se va proceda la ridicarea panourilor de tip New Jersey, pe porţiunea de patru benzi, astfel încât asfaltarea să se facă uniform, urmând ca ulterior să fie remontate. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.