FOTO&VIDEO. Comprest continuă dezinfecția și pe străzile secundare din cartiere, dar și pe aleile pietonale

 Traversăm o perioadă extrem de grea, cauzată de pandemia de COVID-19, iar curățenia și dezinfecția sunt activitățile cheie pentru a trece cu bine de acest obstacol și a limita răspândirea virusurilor.

Operatorul de salubrizare Comprest SA continuă activitățile de dezinfecție la nivelul municipiului Brașov, în vederea reducerii riscului de împrăștiere a virusurilor și microbilor, în această perioadă dificilă cauzată de pandemia de COVID – 19.  

Astfel, se derulează activități de spălare a străzilor principale și a zonelor pietonale intens circulate, precum și a străzilor secundare și aleilor de pietonale din cartiere. Utilajele Comprest acționează periodic în fiecare dintre cartierele municipiului Brașov pentru a spăla părțile carosabile, dar și boxele de gunoi, care pot fi o sursă de microbi. 

Totodată, activitatea de colectare a gunoiului menajer din cartierele administrate de Comprest SA se desfășoară după programul normal, astfel încât zona boxelor de gunoi sa fie în permanență curată.

„Noi facem curat și dezinfectam, păstrați și dumneavoastră curățenia pentru a reduce riscul împrăștierii virusurilor și a microbilor. Aruncați deșeurile doar în zonele special amenajate și noi asigurăm colectarea și transportul acestora la depozitul ecologic”, au subliniat reprezentanții companiei brașovene Comprest SA.    

(P)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.