FOTO&VIDEO. Pentru prima dată după 53 de ani, Junii nu coboară în Cetate în Duminica Tomii. Parada junilor a umplut azi doar paginile de socializare

Junii Braşovului au umplut, astăzi, doar paginile de socializare. Braşovul pare mai gol şi mai trist ca niciodată fără ei, pe străzi, în prima duminică de după Paşte. Este pentru primul an în ultimii 53, când în Duminica Tomii, în Șcheii Brașovului și Brașovul Vechi nu mai răsună Parada Junilor.
 
Dacă anul trecut, peste 200 de juni din toate cetele, au coborât în Cetate și le-au strigat brașovenilor și turiștilor adunați pe străzile orașului, un „Hristos a Înviat” plin de suflet, azi parada s-a mutat mai mult în online. 
 
 
 
 
De pe reţelele de socializare, junii şi autorităţile au transmis mesaje tuturor celor cărora în Duminica Tomii le lipseşte una dintre cele mai vechi şi mai importante sărbători ale oraşului. 
 
 
„Junii sunt in viața de zi cu zi, oameni obișnuiți. Profesori, ingineri, medici, antreprenori, comercianți sau practicanți de profesii libere. Apartenența la Juni este numitorul nostru comun. Iată mesajele noastre pentru toți Românii. Ne vedem anul viitor – Traditia Continuă”, este mesajul pe care l-au transmis junii, pe Pagina oficială de Facebook, alături de un material video realizat de colegul nostru Ovidiu Stan, de la Info1TV Braşov. 
 

E primul an, din ultimii 53, în care nu „se ține“ Parada Junilor.Junii sunt in viața de zi cu zi, oameni obișnuiți.Profesori, ingineri, medici, antreprenori, comercianți sau practicanți de profesii libere.Apartenența la Juni este numitorul nostru comun.Iată mesajele noastre pentru toți Românii.Ne vedem anul viitor – Traditia Continuă. Mulțumim Ovidiu Stan si Info1TV Brașov pentru realizarea acestui material. #StamAcasa#JuniiBrasovului#Traditie#Istorie

تم النشر بواسطة ‏‎Junii Brasovului‎‏ في الأحد، ٢٦ أبريل ٢٠٢٠

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.