Ministrul Vela, despre „secretul din spatele gecii de piele”: A încins tastaturile și a pus cu adevărat punctul pe I, a reactivat flacăra interioară și a trezit în toți ochiul critic

Ministerul de Interne, Marcel Vela, a postat, duminică, pe Facebook, un mesaj intitulat ”Secretul din spatele gecii de piele”, în care vorbeşte despre geaca sa de piele cu care apare în conferințele la presă de la minister, de la începutul epidemiei de coronavirus în România. El spune că geaca sa de piele ”a încins tastaturile şi a pus cu adevărat punctul pe I”.
 
„<<Secretul din spatele gecii de piele>>: Era un început de Martie iar lumea întreagă avea să trăiască ceva neprevăzut. Cu toții aveam să intrăm într-un carusel, fără bilet de îmbarcare și fără să cunoaștem durata cursei. Schimbări în lanț, o viață cu totul nouă, greutăți, unitate, camaraderie, 24h/24h permanent la datorie, soluții, prezență, viziune, credință și multă speranță. Știri, îngrijorări, articole, titluri, postări, live-uri, microfoane și … un ministru cu o GEACĂ”, scrie Vela.
 
El enumeră titlurile unor articole despre geaca sa de piele: “De ce poartă Marcel Vela geacă din piele? SECRETUL din spatele apariţiilor sale!”, ”Marcel Vela şi-a personalizat geaca din piele de tip Top Gun!”, ”Ce s-a întâmplat cu geaca din piele a lui Marcel Vela?”, ”FAZA ZILEI! Ce şi-a trecut Vela pe geaca din piele!”, ”Marcel Vela şi-a tras o geacă din piele la comandă!”.
 
Vela spune că „nu este orice geacă, este acea geacă” și „a încins tastaturile și a pus cu adevărat punctul pe I, a reactivat flacăra interioară și a trezit în toți ochiul critic”.
 
„Hulită de unii și iubită de alții, ea a adus părerologii laolaltă, a născut idei și ca o veritabilă “personalitate”, a născut controverse. Ce face acum? Având o greutate atât de mare… Așteaptă ziua de luni!”, adaugă Vela în mesajul care este însoțit de fotografii cu el în geaca de piele, alături de militari români din Afganistan.
 

1 Comentariu

  1. Domnule ministru! Personal cred ca geaca dumneavoastra de piele va da un plus de …. ” greuate”. Va creeaza o plus valoare la impozanta. V-ar sta mai bine si cu o arma. Un fel de Paraipan asa, mai modern. Arma aceea, noi, muritorii de rand, am dori-o indreptata de dumneavoastra catre imbacsitii din ministerul pe care- conduceti, cei care si-au perpetuat sistemul de relatii si si le-au lasat „mostenire’. In rest, domnule ministru, va dorim sa fiti sanatos si sa aveti puterea, alaturi de noi, poporul roman, de a trece si peste aceasta incercare. P.S. Nu-i uitati nici pe incompetentii din minister. Poate veti ordona ca promovarile sa se faca pe criteriul meritocratiei. Asa, si geaca dumneavoastra va capata un plus de aura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.