Primul salvator ISU răpus de CoVID-19

Foto arhiva

Primul salvator care a murit din cauza COVID-19 este un bărbat din Constanţa. Militarul lucra ca pompier din anul 2007 şi a fost recompensat de mai multe ori pentru faptele sale, de conducerea ISU Dobrogea.

Pe 12 aprilie, bărbatul a fost internat la Spitalul din Medgidia iar o zi mai târziu a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Ulterior, starea de sănătate a pompierului s-a înrăutăţit şi a fost transferat la Spitalul Matei Balş din Bucureşti. În informarea făcută sâmbătă de GCS scrie că acesta avea comorbidităţi: Obezitate.

În acelaşi timp, toţi colegii care au intrat în contact cu el sunt în izolare la domiciliu şi sunt monitorizaţi medical. Pe de altă parte, toate autospecialele pe care bărbatul a lucrat au fost dezinfectate.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa îşi exprimă regretul profund pentru decesul colegului nostru şi transmite condoleanţe familiei îndurerate de acasă, dar şi familiei pompierilor pentru această grea pierdere suferită. Plutonierul adjutant avea 48 de ani şi era pompier salvator în cadrul ISU Dobrogea din anul 2007, fiind încadrat conducător auto pe autospecialele de stingere”, au transmis, sâmbătă, reprezentanții ISU Dobrogea, într-un comunicat de presă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.