Unul din cei 3 pacienți din Brașov, pregătiți pentru transferul la spitalul din Ploiești, a decedat înainte de a ajunge la destinație

Unul dintre cei trei pacienți cu coronavirus aflați in stare gravă, care erau pregătiți aseară să fie transferați la Ploiești, a murit înainte de a fi transferat. Pacientul a suferit un stop cardio-respirator chiar inainte de plecarea de pe heliportul de la Ghimbav.

La București-Băneasa au aterizat astfel doar doi pacienți care au fost transportați, cu ambulanța, la Spitalul Județean din Ploiești. Starea de sănătate a celor doi continuă să fie gravă.

Reamintim că aseară, Spitalul Judetean Brașov a luat decizia de a transfera 3 pacienți cu CoVID, în stare gravă, la spitalul din Ploiești care are mai multe paturi de ATI libere destinate tratării infecțiilor cu noul coronavirus.

Puțin după miezul nopții, la unitatea medicală din Ploiești au ajuns numai doi pacienți, intubați și ventilați mecanic.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 34 de ani, care suferă și de obezitate, și de un bărbat în vârstă de 64 de ani, dializat.

Transportul celor doi pacienți a fost asigurat cu aeronave ale Inspectoratului General de Aviație al MAI până Băneasa, de unde au fost preluați de ambulanțe.

1 Trackback / Pingback

  1. Direcția de Sănătate Publică Cluj a confirmat transferul a doi pacienți COVID din Brașov la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj. Autoritățile din județul Brașov nu au anunțat nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.