Zonele pietonale aglomerate și cele din jurul spitalelor, dezinfectate de operatorul de salubrizare Comprest cu o frecvență mai mare, în această perioadă

Curățenia și igiena sunt extrem de importante în această perioadă de criză, cauzată de apariația virusului COVID – 19. Astfel, operatorul de salubrizare al Brașovului, Comprest SA, se preocupă ca zonele pietonale intens circulate și cele din apropierea spitalelor să fie în permanență dezinfectate pentru a evita răspândirea virusurilor și a microbilor.

Ținând cont că noul virus COVID – 19 se răspândește cu o mare rapiditate, dar și că Brașovul a devenit unul dintre microfocarele înregistrate la nivel național, după cum a subliniat astăzi chiar ministrul Sănătății Nelu Tătaru, operatorul de salubrizare al Brașovului, Comprest SA, a intensificat activitățile de dezinfecție la nivelul municipiului. Prioritate o au zonele pietonale intens circulate, cum ar fi cele din proximitatea piețelor agroalimentare, dar și perimetrele din jurul spitalelor, unde aceste activități se desfășoară cu o frecvență mai mare. 

„Pentru a evita răspândirea virusurilor și a microbilor, o componentă importană este prevenția. Tocmai de aceea am intensificat aceste activități de dezinfecție la nivelul municipiului Brașov, axându-ne pe zonele pietonale intens circulate, dar și zonele din apropierea unităților sanitare, unde există un mediu propice pentru răspândirea bolilor. Trebuie să conștientizăm cu toții că igiena și dezinfecția sunt elementele cheie pentru a stopa împrăștierea acestui virus periculos, astfel încât toate activitățile economice și sociale să reintre în normal într-un termen cât mai scurt”, au explicat reprezentanții Comprest SA. 

Activitatea de spălare a străzilor cu substanțe dezinfectante va continua, atât pe artele principale de circulație, cât și pe străzi secundare din toate cartierele, în paralel cu activitățile mecanice și manuale de curățare a carosabilului de mizerie.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.