Angajaţi ai Spitalului de Psihiatrie şi Neurologie, vizaţi de percheziţiile din această dimineaţă, în dosarul de abuz în serviciu, fals și divulgare de informații secrete de serviciu sau nepublice

Una dintre cele trei unităţi medicale vizate de cercetările poliţiştilor de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice este Spitalul de Psihiatrie şi Neurologie. Informaţia a fost confirmată de surse din cadrul spitalului, care au lăsat să se înţeleagă că în colimatorul poliţiei au intrat câţiva angajaţi. 

O a doua unitate medicală vizată de anchetă ar fi Spitalul de Boli Infecţioase, cea dintâi care a preluat cazuri COVID-19 în Braşov. Surse din cadrul spitalului spun că încă de luna trecută au fost verificate unele documente de la „Juridic”. Nu avem însă confirmare că aceste verificări au legătură cu dosarul de acum.

Reamintim că, în aeastă dimineaţă, poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au desfăşurat  șase activități procedurale de punere în aplicare de mandate de percheziție domiciliară și ordonanțe de ridicare înscrisuri, la trei instituții cu activitate în domeniul medical,  într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșiriii infracțiunilor de „abuz în serviciu”, „fals intelectual”, „uz de fals”, „delapidare” și „divulgare de informații secrete de serviciu sau nepublice”Mai multe detalii AICI.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.