Cioban de la o stână din judeţul Braşov, tâlhărit, bătut şi legat de un copac

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tâlhărie calificată”, instrumentat  sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea.

Incindentul s+a produs în noaptea de 30.04/01.05.2020, când un bărbat în vârstă de 29 ani aflat la o stână de pe raza localității Apața, jud. Brașov  ar fi fost agresat fizic şi legat de un copac, pentru ca ulterior să fie deposedat de mai multe bunuri. Agresorii au reuşit să părăsească locul faptei, cu o căruţă. după ce au sustras și  opt miei de la stână.

La fața locului s-au deplasat, de îndată, echipaje mixte formate din polițiști,  jandarmi  și polițiști  locali, care au demarat activitățile de verificare a zonei.  Polițiștii de investigații criminale, criminaliștii, poliţiştii de ordine publică şi jandarmii, folosindu-se și de un câine de urmă, au depistat în scurt timp  4 persoane, bănuite de comiterea faptei.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate, iar cele 4 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru a fi audiate în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii judiciare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.