Col. dr. Keresztes, comandantul Spitalului Militar Braşov, suspect de COVID-19 după ce şi-a terminat misiunea la Spitalul din Focşani

Col. dr. Alexandru Keresztes, comandantul Spitalului Militar „Regina Maria” din Braşov este suspect de infecţie cu COVID-19. Împreună cu echipa sa, din care au făcut parte şi alte cadre medicale de la Braşov, col. dr. Keresztes şi-a finalizat misiunea de la Spitalului Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” de la Focșani, unitate medicală pe care a condus-o timp de trei săptămâni, într-o perioadă de criză, cauzată de infecţiile multiple cu COVID-19. 

Întors la Braşov, colonelul se pare că ar fi simţit unele simptome uşoare, de aceea a pus sub observaţie la secşia de Boli Infecţioase a Spitalului Militar. 

Potrivit unor surse, unul dintre colegii săi de la Braşov, lt-col. Adrian Ceauşu, cu care a făcut echipă şi în misiunea de la Spitalul de la Focşani a avut, de asemenea, unele simptome, s-a simţit rău şi a fost testat pentru coronavirus, rezultatul fiind pozitiv. 

Având în vedere că dr. Keresztes la Focşani în perioada 13 aprolie – 7 mai, unde a preluat managementul Spitalului Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” este posibil ca virusul să fi fost preluat în timpul acestei misiuni. 

Echipa condusă de colonelul medic Keresztes Alexandru la Focşani a fost formată din medic Andoni Bianca-Ramona, locotenent-colonel Ceaușu Adrian și locotenent-colonel Vulpe Andrei-Ciprian.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.