FOTO&VIDEO. Corona vs. corona…virus. Sportivii și antrenorii secţiei de fotbal, alături de seniorii brașoveni

Sportivii și antrenorii secției de fotbal a CSM Corona au lansat un program de sprijinire a persoanelor vârstnice din municipiul Brașov, cu produse de protecție împotriva răspândirii coronavirusului.  Împreună cu reprezentanții Direcției de Asistență Socială, ei au identificat 50 de persoane cu venituri mici, cărora le vor pune la dispoziție câte un pachet conținând măști de protecție, mănuși de protecție și gel dezinfectant de mâini.

Primii care i-au vizitat pe acești vârstnici au fost coordonatorul secției de fotbal a clubului Corona, Adrian Szabo, antrenorul echipei de fotbal seniori, Călin Moldovan, fostul component al naționalei şi actual jucător la Corona, Mugurel Buga, și antrenorul echipei de juniori Corona, Ionuț Mitroi.

„Ținând cont de situația prin care trecem, noi, cei de la secția de fotbal a clubului Corona Brașov, am luat decizia de a îi ajuta pe vârstnicii cu venituri mici. Ne-am gândit să facem un act de omenie, de solidaritate, un gest normal în zilele de astăzi, când trebuie să fim aproape unii de ceilalți, ca să putem trece mai ușor peste aceste momente. Împreună cu cei de la Direcția de Asistență Socială a Primăriei Brașov, ne-am propus să ajutăm aceste persoane în vârstă cu produse de protecție de strictă necesitate: măști de protecție, mănuși de protecție, gel dezinfectant pentru mâini. În zilele următoare și alți sportivi și antrenori de la Corona vor distribui aceste pachete”, a declarat Călin Moldovan, antrenorul echipei de seniori. 

Unul dintre cei care au participat astăzi la distribuirea pachetelor este fostul internațional Mugurel Buga, în prezent component al echipei Corona Brașov. El sune că solidaritatea este importantă în aceste momente şi îi invită şi pe alţi sportivi şi antrenori să urmeze acest exemplu, susţinându-i pe seniori braşoveni.

„Cred că în astfel de momente trebuie să fim solidari cu cei mai puțini norocoși dintre noi. Ne-am gândit să ajutăm persoanele în vârstă cu acest gen de produse pentru că ele au nevoie să se protejeze cât mai bine. Sper că și alți sportivi și antrenori să ne urmeze exemplul și să îi ajutăm pe cei din categoriile defavorizate”, a declarat fotbalistul.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.