Criminalul din Tractorul şi-a lovit mama de peste 20 de ori peste faţă şi abdomen

Foto arhivă / imagine cu rol de ilustrare

Individul care ieri și-a înjunghiat mama, într-o locuință de pe strada Aluminiului din carterul Tractorul, a fost reținut și trimis în judecată sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”omor calificat”, săvârșit prin cruzimi, în forma violenței în familie, anunță procurorii Tribunalului Brașov. 

Fapta a fost comisă prin aplicarea mai multor lovituri de cuţit, aproximativ 26. De asemenea JGG, inculpat în acest dosar, i-a secţionat cu un topor braţul drept al victimei JM de la încheietura cotului şi a încercat să secţioneze şi braţul stâng tot de la încheietura cotului, probabil după decesul mamei sale, posibil pentru a încerca să mute cadavrul. În cauză s-a stabilit termen al data de 07.05.2020, aproximativ la orele 15,15-15,30, ședința urmând să fie organizată prin videoconferință, a anunţat Tribunalul Braşov.

„Din actele întocmite în cauză a rezultat faptul că, în dimineaţa zilei de 06.05.2020, în domiciliul comun al inculpatului şi al mamei sale, din muninicpiul Brașov, cartierul Tractorul, acesta a aplicat mamei sale multiple lovituri de cuţit în zona feţei, a toracelui şi a abdomenului, cauzându-i decesul. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare. Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție  Braşov – Serviciul de Investigații Criminale.
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a declarat, la rândul său, Adrian Aldea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.