La Universitatea Transilvania cursurile de pregătire pentru examenul de bacalaureat continuă on-line

Pregătirea elevilor de clasa a XII-a pentru Bacalaurea va fi susținută de profesori renumiți din universitate la Matematică, Informatică și Limba și literatura română de la Facultatea de Matematică-informatică și Facultatea de Litere, de la Universitatea Transilvania. 

Cursurile de matematică cuprind noţiuni de algebră, de analiză matematică, trigonometrie şi geometrie, iar cele de informatică cunoştinţe despre algoritmi, grafuri, vectori şi matrici, dar şi variante de probleme.

La limba şi literatura română cursurile urmăresc să îi înveţe pe elevi cum să analizeze stilistic textele literare şi nonliterare şi cum să utilizeze corect şi adecvat limba română în diferite situaţii de comunicare. De asemenea, cursurile de pregătire la limba şi literatura română sunt axate şi pe analizarea operei marilor clasici, a poeţilor canonici şi prozatorilor interbelici.

La cursurile de pregătire pentru examenul de bacalaureat sunt aşteptaţi elevii din anii terminali. Aceştia îşi pot alege modulele la care participă în funcţie de propriile opţiuni.

Pentru limba și literatura română informațiile vor fi disponibile pe site-ul Facultății de Litere și platforma edu.unitbv.ro, respectiv prin sesiuni audio-video pe platformele discord și Google meet, conform programării, începând cu data de 09.05.2020.

Pentru matematică și informatică informațiile și sesiunile on-line vor fi disponibile pe platforma edu.unitbv.ro, conform programării, începând cu data de 11.05.2020

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.