RATBV a stabilit și circuitele din autobuze. Nu se poate coborî pe ușa de urcare

RATBV  a anunțat și cum se va putea urca și coborî din mijloacele de transport în comun începând cu data de 15 mai,  când vom intra în starea de alertă.  Astfel, începând din 15 mai, după ce pe traseu vor fi introduse mai multe autobuze,  accesul în mijloacele de transport în comun se va face  numai pe ușa a 2-a, iar coborârea pe uşile 3 şi 4.
Prima uşă a tuturor mijloacelor de transport va rămâne închisă, pentrua proteja angajaţii societăţii şi pentru a evita ca aceştia să se infecteze şi să devină vectori de infectare pentru populaţia Braşovului. În perioada imediat următoare, pe uşile tuturor autobuzelor şi troleibuzelor vor fi amplasate marcaje uşor vizibile, de culoare verde sau roşie, care să indice traseul de urcare şi coborâre.
RATBV  îi roagă să respecte noua regulă de acces în mijloacele de transport. „Facem un apel către călători ca, pentru siguranţa lor şi a celor din apropierea lor, să respecte normele de distanţare socială şi să menţină o distanţă de 1,5 metri faţă de toate persoanele din jur pe
timpul călătoriei. În perioada următoare, RATBV  îşi va adapta procedurile de lucru funcţie şi de viitoarele decizii ce vor fi luate de autorităţile competente”, au mai anunțat reprezentanții operatorului de transport. 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.