Un nou caz de omor într-o comunitate săracă din Brașov. 9 persoane implicate în încăierare au fost reținute

Nouă persoane au fost reținute într-un caz de omor, cu Tribunalul Brașov urmănd să analizeze azi propunerea de arest preventiv în acest caz. Surse neoficiale spun că incidentul a apărut tot într-o comunitate de rromi. 

„La data de 08.05.2020, în jurul orei 21,00 pe raza localității Crizbav, jud. Brașov a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane, în urma căruia un bărbat în vârstă de 31 ani a suferit mai multe lovituri în zona capului și corpului. Acesta a fost preluat de un echipaj al ambulanței, ulterior decedând.
Cu ocazia cercetărilor efectuate, au fost identificate persoanele participante la altercatie, acestea fiind conduse la sediul poliției în vederea audierii.

9 persoane au fost reținute și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventiva al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ofițeri de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Brașov, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de omor calificat”, a transmis IPJ Brașov.

Acesta este al treilea incident grav în ultima lună in județ, după cele produse în comunitățile de rromi din Gârcini-Săcele și Codlea. 

1 Trackback / Pingback

  1. „Război” cu bâte şi topoare la Crizbav, după o sârmă tăiată. Lupta s-a lăsat cu un omor şi 9 persoane reţinute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.