VIDEO. Drumarii de la DRDP Brașov intervin pe Transfăgărășan și sectoare de drum din Harghita, unde ninge abundent

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov (DRDP) intervine, joi, pe DN 7 C, Transfăgărăşan, şi pe mai multe sectoare de drum din judeţul Harghita unde ninge abundent.

”Pe drumurile de munte din centrul ţării avem parte de o zi de iarnă adevărată. În acest moment, ninge pe Transfăgărăşan, în zona Bâlea Lac şi pe mai multe sectoare de drum din judeţul Harghita. DRDP Braşov acţionează cu utilajele proprii pentru curăţarea carosabilului”, a transmis, joi, DRDP Braşov.

Reprezentanții DRDP spun că în această dimineață s-au împrăştiat peste 9 tone de sare pe DN 7C şi pe DN13B, iar utilajele sunt în continuare pe traseu. 

Potrivit meteorologilor, în judeţul Sibiu, la Bâlea Lac, ninge, temperatura este de minus 3,6 grade, iar stratul de zăpadă măsoară 136 de centimetri.

Pe carosabil, până la Bâlea Cascadă unde drumul este deschis traficului, este zăpadă frământată de 1 – 3 centimetri. Între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac traficul este în continuare închis.  Zona este sub cod portocaliu de vânt puternic şi ninstori. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.