Codlea şi Ghimbav, afectate de avaria la o conductă de apă

Compania Apa Braşov anunţă producerea unei avarii la conducta care alimentează localitățile Codlea și Ghimbav. 
 
În aceste condiţii, în municipiul Codlea, stocul de apă din rezervoare va asigura necesarul de apă pe perioada intervenției. Totuşi, este posibil ca în unele zone, presiunea să fie mai scăzută, spun reprezenţii Companiei Apa. 
 
În schimb, locuitorii cartierului Florilor, din Ghimbav (zona nouă de dezvoltare, dintre DN73 şi DN1) nu vor avea deloc apă potabilă, până la finalizarea intervenţiei. 
 
 „Echipele de intervenție sunt în teren și lucrează la reparația conductei. Estimăm că, până la ora 17:30, să finalizăm lucrările de reparații”, au transmis reprezentanţii Companiei Apa. 
 
UPDATE Ora 19.30:
„Am finalizat lucrările de reparații la conducta avariata ce alimentează localitățile Codlea și Ghimbav. Am reluat furnizarea apei, acum se încarcă rețeaua. Multumim tuturor clienților afectați de înțelegere!”, a transmis Compa nia Apa.
 
UPDATE Ora 18.00: 
„Lucrările la conducta avariata ce alimentează localitățile Codlea și Ghimbav continua! Ploile abundente căzute în ultimele ore au îngreunat munca angajaților noștri. Lucrările de reparații sunt aproape finalizate. Revenim cu noi informații cu privire la reluarea furnizării apei”, a anunâat Compania Apa. 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.