FOTO. Femeie găsită carbonizată, într-o locuinţă din Piaţa Sfatului

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit în această dimineaţă pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la o locuinţă din Piaţa sfatului şi ale crui flăcări s-au extins. Alarma a fost dată prin 112, în jurul orei 5.30, de locuitorii din zonă, iar ISU a intervenit, de urgenţă, cu o autoscară, un modul de descarcerare și paramedicii de la SMURD, pentru a acorda primul ajutor.

După stingerea incendiului, pompierii au descoperit în încăpere trupul carbonizat al unei femei în vârstă, care se pare că dormea când au izbucnit flăcările.  Cadavrul a fost preluat şi transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii evenimentului, a anunţat IPJ Braşov. 

La ora  05.30 am fost anuntati de izbucnirea unui incendiu la un apartament în Piata Sfatului nr. 11. La faţa locului s-au deplasat doua autospeciale cu apă si spumă, o autoscară și un echipaj SMURD . Incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum. S-a intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului. În apartament a fost găsita o persoana de sex feminin în vârstă de 77 de ani decedată, carbonizată. Au ars mobilierul şi materiale textile dintr-o cameră a apartamentului. Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire” ,a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

Sursa foto: ISU Braşov

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.