Un bărbat din Codlea și-a incendiat casa și apoi s-a spânzurat în curte

Foto: https://codlea-info.ro

Un bărbat de 66 de lei ani din municipiul Codlea și-a incendiat casa și apoi s-a spânzurat în curte. 

Potrivit info-codlea.ro,  evenimentul s-a petrecut aproape de miezul nopții, chipul neînsuflețit al bărbatului fiind găsit de pompierii care au venit să stingă incendiul. Bărbatul ar fi lăsat și un bilet de adio prin care își explica gestul.

UPDATE Ora 10.00

Polițiștii au declanșat o anchetă pentru a vedea condițiile în care a avut loc evenimentul

 „Cadavrul a fost ridicat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului. În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de «ucidere din culpă» și «distrugere», instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

La fața locului au intervenit azi-noapte mai multe mașini de pompieri, un echipaj SMURD de terapie intensivă, în încercarea de a-l resuscita pe bărbat, și polițiști criminaliști pentru a efectua cercetarea la fața locului.

Vecinii spun că familia acestora era destul de săracă și că treceau printr-o perioadă dificilă. În urma incendiului a ars acopersisul casei pe o suprafata de aproximativ 60 mp.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.