FOTO. Avertismentul Poliției Locale Brașov: „Fără grătare și fără picnic!”. Reacția unor brașoveni: grătare aprinse la Pietrele lui Solomon

Poliția Locală Brașov a anunțat joi că locurile de picnic din Brașov, locuri care, oficial sunt închise.

 

„Ce trebuie să știți? Fără grătare și fără picnic! Conform Hotărârii C.L.S.U. nr. 9/2020, sunt interzise activitățile de picnic, jocuri colective și de societate, în spaţiile publice de relaxare, cum ar fi de exemplu Parcul Schaeffler – Livada Poștei, Parcul Titulescu, Aleea de sub Tâmpa, Parcul Magnolia din Centrul Civic sau Parcul Trandafirilor. De asemenea, este bine de știut că în Parcul Lac Noua, Pietrele lui Solomon și La iepure nu se vor putea face grătare, chiar dacă sunt zone special amenajate pentru aceste activități. Situația pandemică actuală impune respectarea cu strictețe a acestor măsuri de prevenție pentru evitarea riscului de îmbolnăvire, ținând cont de gradul ridicat de transmitere a bolii. Poliția Locală Brașov îi sfătuiește pe brașoveni să țină cont de normele în vigoare pentru sănătatea lor și a familiilor lor. Menționăm că agenții se vor asigura de faptul că și în zonele de agrement sunt respectate regulile de prevenție. Locațiile amintite au fost monitorizate și la sfârșitul săptămânii trecute, când câțiva brașoveni au și fost sancționați pentru că au fost surprinși la grătare, deși această activitate este interzisă în această perioadă”, a a anunțat joi Poliția Locală.

 

Amenzile și sfaturile polițiștilor locali brașoveni par a avea efectul unei ploi scurte de vară de care uiți după 10 minute. Joi seara, locul de picnic de la Pietrele lui Solomon era animat ca în vremurile bune: focuri aprinse, mese încărcate și voie bună.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.