FOTO&VIDEO. Luptătorii de la SAS Braşov au vizitat un copil de 7 ani, la locul de joacă

Luptătorii de la Serviciul de Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov au avut ieri o intervenţie cu adevărat specială. Ei s-au prezentat la un loc de joacă pentru a-i face o supriză lui Andrei, un băieţel de 7 ani, care şi-a sărbătorit ziua de naştere şi care la această vârstă spune deja că vrea să se facă poliţist atunci când va fi mare.  

 

 

De mici visăm să devenim astronauți, să pășim pe lună, șofer de curse, polițist, pompier sau multe altele.

Acesta este și cazul micuțului Andrei, care astăzi împlinește 7 ani și își dorește să devină polițist, fiind pasionat și de super eroi!  Andrei a fost vizitat de ziua lui de către luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, care, deși obișnuiți cu adrenalina și pregătiți pentru orice eveniment la care trebuie să intervina, astăzi au avut emoții. Emoții pentru că fericirea de pe chipul micuțului sărbătorit nu poate fi descrisă în cuvinte. 
Astăzi, 18 iulie 2020, luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Braşov, s-au prezentat la „datorie”, în „uniformele de super eroi”, cu tortul special și împreună cu invitații sărbătoritului au cântat „La mulți ani!”!  La mulți ani, Andrei! Să îți fie presărată viața numai cu momente frumoase! Suntem aici pentru tine și pentru toți copiii!, au transmis reprezentanții I.P.J. Brașov.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.