FOTO&VIDEO. Magazin din Braşov, care vindea produse cu cannabis, închis de Protecţia Consumatorului

Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului Braşov a anunţat că va închide un magazin de pe strada Lungă care induce ideea că ar comercializa produse cu conţinut de cannabis sau alte droguri, precum şi produse în care pot fi disimilate droguri. 

Sunt și produse pe care scrie că ar conține cannabis sau alte substanțe interzise, dar doar după analizele de laborator vom putea afla cu certitudine care este realitatea„, a declarat Sorin Susanu, comisarul şef al CRCP  Braşov.

Comisarul-şef al CRCP, Sorin Susanu, împreună cu o echipă de la Braşov au deschis azi la magazinul respectiv, situat pe strada Lungă, pentru mai multe verificări. Susanu spune că magazinul respectiv care s-a deschis de curând, comercializa produse care induceau ideea de droguri.

 

În momentul de față verificăm un magazin care s-a deschis ieri și care induce ideea consumului de droguri. Am descoperit deja foarte multe accesorii care facilitează o astfel de activitate. Ținând cont de legislația în vigoare și de toate aspectele, atât de percepție, cât și la nivel psihologic, precum și de tot ceea ce am găsit aici, la vânzare, se va aplica măsura de suspendare a activității, iar produsele neconforme vor fi retrase în vederea distrugerii”, a declarat șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului, Sorin Susanu.

Unele dintre produsele și substanțeleridicate cu ocazia controlului vor fi trimise la laboratoare specializate pentru a fi verificate din punct de vedere al compoziției. Printre altele, au fost ridicate recipiente asemănătoare celor de băuturi răcoritoare sau produselor cosmetice, care erau adaptate în așa fel încât ar putea fi folosite pentru umplerea cu diverse substanțe, altele decât cele menționate pe etichete, spune Susanu. 

1 Comentariu

  1. Atâta manipulare, altceva mai bun de făcut nu aveți? În loc sa umblați pe la terase sa vedeți ce carne expirata mănâncă oamenii în Brașov, veniți aiurea la un magazin inofensiv. Am fost la o terasa ieri și azi mi-au apărut bube pe corp de la carnea și desertul lor… Mergeți la terase după carne expirata, nu după cai verzi pe pereti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.