O nouă şedinţă cu circ la Consiliul Local Braşov. Macedonschi a prezentat Casa Sfatului cu mască, Oprică l-a rugat să nu uite să „ia pastilele”

Consilierul local Cristian Macedonschi (FDGR) a făcut din nou spectacol în ședința de plen a Consiliul Local Brașov. Alesul și-a afișat, pe fundalul locului unde s-a aşezat pentru participa la şedinţa online, un banner cu o mască pe Casa Sfatului și mesajul „Brașovul are nevoie de ajutor”.

Apoi, a avut un discurs, pe un ton vehement, prin care l-a acuzat pe primarul Brașovului că nu a făcut nimic pentru reducerea numărului de infecții cu noul coronavirus. De asemenea, Macedonschi i-a reproșat edilului că nu a realizat spitalul pentru pacienții asimprimatici cu COVID, dar a cerut și alocarea unor sume de la bugetul local pentru distribuirea unor măști de protecție pentru pensionarii brașoveni. 

De asemenea, alesul local a reclamat și faptul că sistemele de captare a apelor pluviale din oraș s-au colmatat cu materiale folosite pentru deszăpezire și nu mai fac față atunci când plouă abundent. Pe de altă parte, președintele de ședință, Adrian Oprică, i-a cerut consilierului local să dea jos acel banner şi să îndepărteze masca de pe unul dintre cele mai importante monumente ale Braşovului, Macedonschi spunând că va face acest lucru după ce își termină discursul, lucru pe care l-a și făcut.

„Nu uitați să vă luați pastilele. (…) Pastilele vă rog!”, i-a transmis Oprică lui Macedonsch, la finalul interpelării prin Zoom. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.