PSD Brașov a început repetițiile pentru campania electorala. În Brașov a apărut primul cort

Chiar dacă mai e destul timp până la alegerile locale și parlamentare, social-democrații au început să își pregătească terenul.  Astfel, vineri, în Brașov a început montarea de corturi pentru strângere de semnături. Social-democrații ai ales locurile obișnuite, in zona piețelor și in cartiere, lângă stațiile de autobuz.

Campania aleasă de PSD-iști este una de impact: pensiile.

Astfel, semnăturile se strâng pentru majorarea pensiilor începând cu data de 1 septembrie. Colateral, social-democrații își promovează și sloganul pentru alegerile locale. 

Alegerile locale in acest an vor avea loc pe 27 septembrie. Reamintim că săptămâna trecută, AEP a venit cu un document în care propune ca semnaturile de susținere să poată fi obținute și prin e-mail, dată fiind situația sensibilă creată de pandemie. 

Conform metodologiei propuse de AEP, candidaturile pentru alegerile locale prevăzute pentru 27 septembrie pot fi depuse şi în format electronic. De asemenea, va exista o singură listă de susţinători pentru primar şi consilieri locali şi una pentru consilierii judeţeni şi pentru preşedintele consiliului judeţean, iar susţinerea pentru o anumită candidatură poate fi exprimată şi prin e-mail.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.