Șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Brașov, confirmat cu COVID-19. El spune că s-a infectat în timpul controalelor

Șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului (CRPC) Brașov, Sorin Susanu, a fost internat ieri la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, după ce a prezentat simptomele specifice bolii și a fost confirmat cu noul coronavirus.

El a declarat pentru Radio România FM că a respectat toate măsurile de precauție, însă este posibil să se fi infectat în timpul unuia dintre numeroasele controale. 

Cu siguranță am contactat virusul în activitatea instituțională, în timpul controalelor. Pentru că, în toată această perioadă, am fost mereu prezent în prima linie, pentru a-i proteja pe ceilalți. Dar se pare că, la un moment dat, am uitat de mine”, a declarat Susanu. 

Reprezentantul CRPC Susanu a precizat că membrii familiei și colegii cu care a intrat în contact sunt în izolare la domiciliu. 

Susanu este și candidatul Pro România pentru funcția de primar al Brașovului, iar săptămâna trecută, pe 17 iulie, a participat la o întâlnire a organizației județene Brașov a partidului. În timpul evenimentului a mai luat și „pauze de la mască” și de la distanțarea fizică, după cum se poate vedea în pozele publicate de OFPR pe Facebook. 

تم النشر بواسطة ‏‎Maria Adela Diaconu‎‏ في الجمعة، ١٧ يوليو ٢٠٢٠

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.