Sonorizarea de 100.000 euro de la Consiliu Județean Brașov, o investiţie eficientă? Sistemul dă rateuri la fiecare transmisie

Noul sistem de sonorizare de la Consiliul Județean Brașov, implementat anul trecut, a dat rateuri încă de la început, iar astăzi, la întâlnirea ministrului Sănătăţii cu managerii de spital – transmisă live pe pagina de Facebook a instituţiei, situaţia nu a fost cu nimic diferită.

Sistemul (care include sistem de sonorizare, sistem de vot, sistem de proiecție) a costat 530.121 de lei și a fost livrat de firma clujeană Rufus Programare Web, companie care, potrivit contractului, ar fi trebuit să se ocupe și de instruirea personalului. 

Totuși, în ciuda acestei investiții, sonorizarea din sala de plen a Consiliului Județean continuă să reprezinte o problemă, mai ales acum, când, pentru a se evita transmiterea noului coronavirus se apelează la ședințele live, inclusiv la şedinţele de plen ale CJ. 

Tot live a fost transmisă și întâlnirea ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, cu managerii de spitale și, cum era de așteptat, nu s-a auzit aproape nimic.  

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.