VIDEO. Toaso Imelda, a doua femeie înscrisă în cursa pentru președenția Consiliului Județean Brașov. Pentru funcția de primar al Brașovului, UDMR l-a desemnat pe Barabas Laszlo

UDMR Brașov și-a anunțat candidații pentru funcția de președinte al Consiliului Județean și pentru cea de primar al municipiului Brașov. 

Astfel, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov, candidatul UDMR este Toaso Imelda, ea fiind cea de-a doua femeie înscrisă în cursa pentru șefia Legislativului județean, după independenta Mariana Câju. Toaso Imelda este vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov începând cu anul 2016, perioadă în care ea spune că a acumulat suficientă experiență pentru a putea ocupa funcția de președinte. 

În ceea ce privește Primăria Brașov, UDMR l-a desemnat drept candidat pe Barabas Laszlo, desemnat viceprimar al municipiului după alegerile locale din anul 2016. 

De altfel, ambii candidați ai UDMR au precizat că în acești patru ani au  fost implicați în implementarea unor proiecte importante pentru județ și municipiul, iar principalul lor obiectiv pentru următorul mandat este să finalizeze aceste investiții. 

 
„Am acceptat candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov, având în vedere experiența ultimilor patru ani, în care am fost vicepreședinte. În ultimii patru ani, cele trei priorități ale Brașovului au fost aeroportul, infrastructura și sănătatea, domenii în care s-au făcut investiții importante, iar rezultatele încep să se vadă. Pe lângă aceste priorități, la nivelul Consiliului Județean am încercat să acordăm importanță și altor domenii, cum este cultura, asistența socială sau sportul, pentru susținerea cărora au fost lansate programe de finanțare. O altă prioritate a fost protecția mediului, domeniu pe care l-am coordonat. În acest moment pregătim dosarul pentru obținerea unei finanțări europene pentru implementarea măsurilor incluse în Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor”, a declarat Toaso Imelda.


 „Am acceptat această candidatură pentru ca proiectele demarate de Primăria Brașov să poată fi continuate. În ultimii ani s-au făcut investiții importante în infrastructură sau educație. În ceea ce privește protecția mediului, a fost aprobat planul integrat de îmbunătățire a calității aerului și a început implementarea măsurilor, una dintre ele fiind achiziția de mijloace de transport nepoluante”, a declarat Barabas Laszlo, candidatul UDMR pentru funcția de primar al municipiului Brașov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.