Actorul Marius Cisar a trecut în neființă

Actorul Marius Cisar  director al Centrului Cultural Reduta, a trecut azi în neființă. Omul de cultură s-a stins în urma unui infarct, medicii nereușind să îi salvezr viață în urma procedurilor de resuscitare. 

Marius Cisar este absolvent al Academiei de Arte George Enescu din Iaşi, Facultatea de Teatru, promoția 1994. De atunci, a devenit actor al Teatrului “Sică Alexandrescu” din Braşov. 

Din 2009 a ocupat funcţia de manager al Centrului Cultural Reduta, punând bazele unui festival naţional de teatru dedicat liceenilor, ”Amprente”, dar și a unui important festival național de teatru politic, destinat teatrelor profesioniste, ”Scenele Memoriei”.

S-a remarcat în special pentru deschiderea instituţiei către tinerii artişti. Timp de doi ani a fost profesor de dicție la Universitatea de Jurnalism Româno-Canadiană.  De asemenea, a colaborat cu Institutul Cultural Român ca profesor de arta actorului în cadrul Taberei internaționale de limbă, cultură și civilizație românească.

Timp de doi ani, a colaborat ca mentor în cadrul Școlii de televiziune IMedia Pro, disciplina arta vorbirii. Motto-ul său a fost: ”arta este un anume spațiu de respirat pentru spirit”.

4 Trackbacks-uri / Pingbacks-uri

  1. A murit Marius Cisar. Actorul a facut infarct in biroul de la serviciu - Stiri din familie
  2. A murit Marius Cisar. Actorul a facut infarct in biroul de la serviciu
  3. A murit Marius Cisar. Actorul a facut infarct in biroul de la serviciu - CANCAN LIVE
  4. A murit Marius Cisar. Actorul a facut infarct in biroul de la serviciu - Definitiv News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.