REACȚIA POLIȚIEI LOCALE. Amendă pentru depozitarea echipamentelor de protecție și a mobilierului, lângă ghena de pe bd. Gării

Polițiștii locali de la Biroul Activitate Comercială și Protecția Mediului s-au autosesizat cu privire la informațiile apărute în presă cu ajutorul ziariștilor de la «Brașov Metropolitan». Astfel, s-au deplasat la locul indicat în spațiul on-line și au identificat persoana care a depozitat deșeurile lângă platforma nr. 47. Este vorba despre o persoană fizică, ce achiziționase un apartament din apropiere, locuință în care o firmă de pază a avut un punct de lucru, spun polițiștii locali.

FOTO. O ghenă de pe Bd. Gării din Brașov, transformată în „depozit de casate” de o firmă de pază. „Vechiturile” au fost însuşite imediat de oamenii străzii care şi-au mobilat „casele de vară” de lângă calea ferată

 

Persoana respectivă a golit beciul și a scos lângă ghenă toate obiectele care au aparținut societății: echipamente, căști, registre, etc.

Polițiștii locali au aplicat în acest caz o sancțiune de 800 de lei, conform HCL 149/2017 (Regulamentul – Cadru al serviciului de salubrizare și deszăpezire a Municipiului Brașov) art.117 Lit a. De asemenea, persoana a primit un termen de trei ore pentru a lua legătura cu operatorul de salubritate pentru a ridica deșeurile aruncate la întâmplare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.