LOCALE 2020. Un candidat ALDE pentru Consiliul Local Braşov a cerut la Biroul Electoral să fie scos de pe listă. El acuză că ar fi fost păcălit de partid

Încă o candidatură propusă de ALDE „iese din peisaj”.  Fostul liberal Radu Iov Constantin, care se regăsea pe lista ALDE pentru Consiliul Local nu va mai candida la aceste alegeri. Dacă în cazul lui Căncescu, decizia aparţine Biroului Electoral Judeţean, care a constat că acesta nu întruneşte condiţiile se susţinere prin semnături din partea cetăţenilor, în cazul lui Radu Iov Constantin decizia a aparţinut chiar candidatului. 

Contactat telefonic, fostul consilier local PNL, trecut între timp şi pe la PMP şi ajuns acum la ALDE, a confirmat că s-a prezentat la Biroul Electoral Local şi a cerut retragerea candidaturii de pe listă. Nu a vrut însă să comenteze motivele care l-au determinat să ia această decizie.

Potrivit unor surse, se pare însă că Radu Iov Constantin a fost nemulţumit de poziţia pe care s-a regăsit pe lista de candidaţi a ALDE – 6, în condiţiile în care i se promisese ca va fi în primii 3, dar şi de faptul că înaintea sa au fost promvaţi candidaţi care în perioada de pecampanie nu prea au muncit pentru promovarea partidului şi pentru adunarea de semnături.

Lista de candidaţi a ALDE este deschisă de Gheorghe Ialomiţianu, iar imediat în urma lui se află Aristotel Căncescu, Constantin Emanuel Preda, Nicolae Trifac şi Gheorghe Popa. 

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.