CFR Infrastructură va plăti peste 1,4 milioane de lei pentru SF-ul legăturii feroviare dintre Brașov și aeroportul de la Ghimbav

CFR Infrastructură a găsit un consultant care să se elaboreze Studiul de fezabilitate (SF) pentru calea ferată Gara Brașov – Aeroportul Internațional Brașov. Conform datelor disponibile pe platforma electronică de achiziții publice, contractul, cu o valoare de 1,4 milioane de lei cu tot cu TVA, a fost semnat cu SC Baicons Impex SRL din București, iar termenul de finalizare a documentației este de 12 luni. 

Racordul feroviar la Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav. În 12 luni va fi finalizat studiul de fezabilitate

Pentru elaborarea documentației, firma care a câștigat licitația a subcontractat cercetarea arheologică (către Institutul de Arheologie „Vasile Pârvan”, care va încasa 7.140 de lei), realizarea studiilor geotehnice (către SC Geo Serv SRL, pe pentru suma de 118.543 de lei) și proiectarea lucrărilor de electrificare (către SC Electric Rail SRL, pentru suma de 118.542 de lei). 

De asemenea, președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a anunțat luni că administrația județeană a predat consultantului planurile pe care le deține. 

 

1 Trackback / Pingback

  1. CFR Infrastructură va plăti peste 1,4 milioane de lei pentru SF-ul legăturii feroviare dintre Brașov și aeroportul de la Ghimbav - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.