După ce a fost pus gardul la calea ferată, a intrat în reparații și pasajul de la Școala Gimnazială nr. 11 din Brașov

În urmă cu aproximativ o lună, CFR Infrastructură a montat un gard de-a lungul căii ferate, în dreptul Școlii Gimnaziale nr. 11. În aceste condiții, oamenii au fost obligați să folosească pasajul subteran pentru a trece dintr-un cartier în altul. Problema nu era că erau puși în situația de a coborî și urca niște scări, ci faptul că pasajul respectiv era, de mulți ani, un focar de infecție, pentru că, nu de puține ori, unii îl confundau cu o toaletă publică. 

Recent, după ce pasajul respectiv a devenit singura opțiune de traversare a căii ferate, lucrătorii firmei RIAL SRL (societate comercială subordonată Consiliului Local Brașov) au început să repare pasajul.  Au fost zugrăviți pereții, dar se lucra și la scări. 

 

Reamintim că de mulți ani, brașovenii din zona pasajului au solicitat repararea și, eventual, supravegherea acestui pasaj, astfel încât copiii din Craiter să nu mai fie nevoiți să treacă peste liniile de cale ferată pentru a ajunge la Școala Gimnazială nr. 11.  

 

1 Trackback / Pingback

  1. După ce a fost pus gardul la calea ferată, a intrat în reparații și pasajul de la Școala Gimnazială nr. 11 din Brașov - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.