LOCALE 2020. La Ghimbav se va înfiinţa încă o secţie de vot. Primăria investeşte de urgenţă peste 30.000 de lei la sala de sport unde va fi secţia

La alegerile locale din 27 septembrie, oraşul Ghimbav va avea patru secţii de votare, cu una în plus faţă de scrutinele anterioare. Secţia de vot nr. 4 va fi amenajată la sala de sport din strada Crizantemei (în spatele Bisericii Sf. Apostoli Petru şi Pavel) şi va avea arondate străzile din cartierul Florilor, dezvoltat în Ghimbav, în ultimii ani. 

Până acum, cetăţenii din această zonă erau nevoiţi să parcurgă mai mult de doi kilometri dacă voiau să-şi exprime opţiunea electorală, la secţiile de vot amenajate la sediul primăriei, în centrul localităţii. 

Pentru a găzdui secţia de vot la sala de sport, Primăria Ghimbav a angajat printr-o procedură simplificată, o firmă de construcţii care să facă unele reparaţii la sală. Contractul, în valoare de 30.768 lei, a fost atribuit direct firmei Euro Dan Buildings SRL Braşov, pe data 2 septembrie.

Conform anunţului din SICAP, lucrările incluse în acest contract constau în „reparatia sălii de sport – secţie votare de pe strada Crizantemei, cu urmatoarele capitole de lucrări: desfacerea pavajelor din faianţa, desfacerea placajelor din marmură, repararea treptelor din beton, strat suport pentru pardoseli, placaj gresie, zugrăveli lavabile, glet aplicat pe tencuieli, tencuieli interioare, tencuială decorativă”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.