LOCALE 2020. VIDEO. „Challengerul” Allen Coliban, optimist la secția de vot: „Am votat pentru viitor, am votat pentru schimbare”

Senatorul Allen Coliban, de la Alianța USR PLUS, principalul contracandidat al lui George Scripcaru la primaria municipiului Brașov a venit la ora 11.00 la una dintre sectiile amenajate la Colegiul Național Unirea. Alături de deputatul Tudor Benga, candidat la președinția Consiliului Județean Brașov, Coliban s-a arătat optimist în privința votului de azi și i-a indemnat pe brașoveni să iasă la urne. 

„Am votat cu gânduri bune, am votat pentru viitor, am votat pentru schimbare, am votat pentru Braşovul pe care ni-l dorim cu toţii şi mă bucur să văd entuziasm la oameni care vin la vot. Pentru că asta a lipsit în toţi aceşti ani – entuaziasmul şi încrederea în democraţie. A scăzut de la an la an prezenţa la vot şi iată că pentru prima dată după mult timp avem oameni care vin să aleagă cu zâmbetul pe buze”, a spus Allen Coliban la ieşirea din secţioa de votare. 

Mesajul lui Allen Coliban la ieşirea de la urne: 

 

1 Trackback / Pingback

  1. LOCALE 2020. VIDEO. „Challengerul” Allen Coliban, optimist la secția de vot: „Am votat pentru viitor, am votat pentru schimbare” - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.