Sala Polivalentă din Brașov, lansată în dezbatere publică. Proiectul e planificat să fie finalizat în prag de alegeri 2024

Sala Polivalenta Brașov - Concept

Indicatorii tehnico-economici ai viitoarei săli polivalente de la Bartolomeu sunt în dezbatere pblică pe site-ul  Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administraţiei, propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ putând fi transmise pe adresa Ministerului, Bd. Libertăţii, nr. 16, Latura Nord, sector 5, Bucureşti, la adresa de e-mail: transparenta@mlpda.ro, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunţului. 

Proiectul de act normativ a fost publicat în data de 14.09.2020. 

Potrivit indicatorilor tehnico-economici ai proiectului, Complexul multifuncțional – Sala polivalentă, Brașov este estimat la o investiție de 404.557 milioane lei cu TVA inclus. Din această sumă, Valoarae finanțată de Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții SA este de 390,398 milioane lei, iar cea cu care participă Municipiul Brașov, de 14,159 milioane lei. 

Ceea ce atrage atenția în acești indicatori tehnico-economici este valorea estimată a lucărilor de construcție și montaj, de 254.539 milioane lei, raportat la întreaga valoare a investiției, de peste 404 milioane lei. 

Sala polivalentă de la Bartolomeu a obținut autorizația de construire. Urmează lansarea licitației de lucrări

 

Cum va fi realizată investiția, din punct de vedere al timpului, în cele 36 de luni de execuție

Eşalonarea invesţiţiei:
INVESTIȚIE/
Construcții+Montaj
 
   
– Anul I               INV mii lei 124.000
                              C+M mii lei   76.000
– Anul II             INV mii lei 156.000
                             C+M mii lei 102.000
– Anul III           INV mii lei 124.557
                              C+M mii lei   76.539

 

Este de așteptat ca un constructor să fie angajat cam la jumătatea anul viitor, astfel că, în cazul în care totul merge conform planificării, complexul multisportiv de la Brașov ar fi gata cam în prag de alegeri, în 2024. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.