Platforma de înscriere la ajutoarele de 1 miliard Euro este operațională. Ghid de preînregistrare, destinat IMM-urilor, PFA-urilor, ONG-urilor și cabinetelor medicale individuale

Platforma online prin care  IMM-urile, PFA-urile, ONG-urile și cabinetele medicale individuale vor putea cere fondurile europene de câte 2.000-200.000 de euro, ca ajutoare de stat pentru ieșirea din criză, este disponibilă de marți dimineața.

https://granturi.imm.gov.ro/ (fără www) este platforma online deschisă de Ministerul Economiei și gestionată tehnic de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS).

Anunțul Ministerului Economiei:

ANUNȚ DESCHIDERE ETAPA DE CREARE PROFIL, USER ȘI PAROLĂ în vederea deschiderii celor 3 măsuri de sprijin instituite prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19.

Începând de astăzi, 15.09.2020, ora 10.00, va deveni activă, pe linkul https://granturi.imm.gov.ro , etapa  de creare profil, user și parolă, etapa premergătoare lansării celor trei măsuri de sprijin. În această etapă toți aplicanții interesați de oricare din cele trei măsuri de sprijin vor avea posibilitatea preînregistrării datelor reprezentanților legali/împuterniciți, precum și datele persoanelor juridice.

Informații IMPORTANTE!

  • În această primă etapă NU contează ordinea înregistrării datelor și nici principiul „primul venit– primul servit!” – Această etapă de preînregistrare va rămâne deschisa pe toata perioada de înscrieri la cele trei măsuri!
  • Pentru a putea încheia cu succes această etapă de preînregistrare, creare profil, user și parolă, VĂ ESTE NECESARĂ DEȚINEREA SEMNĂTURII ELECTRONICE VALIDE!
  • Această etapă se adresează tuturor categoriilor de beneficiari eligibili aferenți celor trei măsuri instituite de OUG 130 / 2020, respectiv IMM/PFA/ONG/CMI!
  • Numărul de telefon disponibil pentru informații suplimentare este: 0217950098

SFATURI UTILE PENTRU ETAPELE VIITOARE:

  • APLICANȚII TREBUIE SĂ AIBĂ DEPUSE TOATE SITUAȚIILE FINANCIARE AFERENTE ANULUI 2019!
  • APLICANȚII SĂ VERIFICE AUTORIZAREA CODURILOR CAEN PE CARE VOR APLICA!
  • APLICANȚII SĂ URMAREASCĂ PERIODIC SITE-UL imm.gov.ro și www.economie.gov.ro
  • REAMINTIM APLICANȚILOR CĂ ASTĂZI, 15.09.2020, PÂNĂ LA ORA 23.59, ESTE DISPONIBILĂ APLICAȚIA DE ELIBERARE A CERTIFICATELOR DE URGENȚĂ EMISE DE CĂTRE MINISTERUL ECONOMIEI, ENERGIEI ȘI MEDIULUI DE AFACERI PE SITE-UL prevenire.gov.ro.

Mai multe informații AICI.

1 Comentariu

  1. Mie mi-a dat eroare la încărcarea documentului de certificare a semnăturii electronice. Documentul este corect, valid, semnat corespunzător prin unul din furnizorii menționați și acceptați pe portal și totuși primesc eroarea următoare ”sistemul nu este funcțional, vă rugăm încercați mai târziu” în momentul când încerc încărcarea / upload-ul documentului semnat.. Am sunat la callcenter-ul pus la dispoziție și nu m-au putut ajuta, mi-au zis doar să reîncerc mai târziu, am încercat de mai multe ori în ultimele 4-5 ore..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.