12 motociclişti, căutaţi de autorităţi după ce şi-au făcut de cap pe potecila marcate din Postăvarul

Autoritățile brașovene caută mai mulți motocicliști care duminică au fost filmați de către martori intrând pe trasee marcate din pădure. 

Incidentul a fost surprins în imagini de către un martor care a pus pe rețelele de socializare scurta filmare, iar Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt s-a autosesizat, anunțând că va face demersurile pentru identificarea celor care au intrat cu vehiculele motorizate pe traseele marcate.

Rugăminte către cei din lista mea de prieteni: dacă v-ați întâlnit cu motocicliștii aceștia în cursul zilei de ieri sau i-ați văzut (insist pe văzut fiindcă e important contactul vizual, nu e suficient doar să-i auziți), dacă aveți poze sau filmulețe cu ei, vă rog să mă contactați.De asemenea, dacă aveți fotografii sau filmări cu mijloace motorizate (ATV-uri, motociclete sau jeepuri pentru offroad) în pădure, la fel, vă rog să mă contactați.Mulțumesc.

Publicată de Robert Lazar pe Luni, 12 octombrie 2020

De asemenea, Regia spune a anunţat că va sesiza și alte organe abilitate să intervină şi va intensifica patrulele în teren. 

Mesajul Regiei Kronstadt, pe pagina proprie de Facebook este următorul:

„În Pădurile Brașovului și-au făcut apariția duminică „turiștii” cu motociclete, chiar dacă acest lucru este interzis atât pe drumurile forestiere, cât şi pe traseele turistice marcate și pe potecile existente.

În urma unei filmări postate duminică pe rețelele de socializare am început demersurile pentru identificarea autorilor, sesizând şi alte instituții abilitate să ia măsuri în acest caz. De asemenea, personalul Regiei Publice Locale a Pădurilor Kronstadt R.A. și-a intensificat patrulele în teren, pentru a preveni repetarea unor episoade de acest fel.
 
Îi mulțumim persoanei care a postat pe rețelele de socializare filmul în care au fost surprinși motocicliștii pe un traseu marcat. 
Îi rugăm pe cei care mai surprind „turiști” cu motociclete, ATV-uri sau alte mijloace de transport motorizate să sesizeze acest lucru, fie pe adresa de e-mail: rplpkronstadt@yahoo.com, fie printr-un mesaj pe pagina de Facebook a Regiei Publice Locale a Pădurilor Kronstadt.

1 Trackback / Pingback

  1. 12 motociclişti, căutaţi de autorităţi după ce şi-au făcut de cap pe potecila marcate din Postăvarul - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.