George Scripcaru spune că nu este tentat de funcţia de viceprimar şi nici de Parlament. „Nu vreau un loc călduţ”

Deşi s-a discutat mult „pe surse” în ultima vreme despre viitorul politic al primarului din ultimii 16 ani al Braşovului, după ce a fost învins la alegerile din 27 septembrie de către Allen Coliban, George Scripcaru lămureşte lucrurile. El spune că nu este interesat de o funcţie de viceprimar şi nici de un loc în Parlament. Scripcaru a declarat azi, cu ocazia lansării oficiale a lucrărilor pentru construirea căminului de la Şcoala Profesională Germană Kronstadt, că va rămâne consilier în Consiliul Local Braşov şi simplu membru al PNL.  

Am satisfacția că toate proiectele importante pentru Brașov sunt semnate și în linie dreaptă. Planul urbanistic general trebuie să fie integrat cu celelalte UAT-uri, având în vedere dezvoltarea Zonei Metropolitane. Din punct de vedere macroeconomic, Brașovul are un grad de îndatorare mic, de 3%. Politic mi-am satisfăcut tot ce îmi doream. În Parlament nu vreau, pentru ca nu vreau un loc călduț. Ceea ce îmi doresc este sa se întâmple ce am început și este în derulare acum”, a spus Scripcaru.

Edilul spune că va dura probabil încă aproximativ o lună până când noul Consiliu Local îşi va prelua mandatele. Această declaraţie vine după ce primarul ales, Allen Coliban, a declarat în această săptămână că are unele informaţii conform cărora evenimentul de preluare a mandatelor va avea lor pe 13 sau 15 octombrie. 

1 Trackback / Pingback

  1. George Scripcaru spune că nu este tentat de funcţia de viceprimar şi nici de Parlament. „Nu vreau un loc călduţ” - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.