Măsuri suplimentare pe timp de pandemie, pentru restaurantele, barurile şi cafenelele din Braşov

Având în vedere prelungirea stării de alertă, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis să aplice câteva măsuri suplimentare şi pentru firmele din domeniul HoReCa, în încercarea de a reducere astfel, riscului de infectare cu SARS-CoV-2. 

Astfel, printr-o hotărâre adoptată ieri s-au instituit următoarele obligaţii pentru agenţii economici care deţin spaţii de alimentaţie publică, baruri, cafenele în Braşov:

  • Agentul economic va aplica pe uşa de la intrare a spațiului respectiv un sticker care să precizeze numărul de persoane ce pot beneficia de serviciile oferite. Acest număr nu poate fi rnai mare decât jumătate din capacitatea declarată la eliberarea autorizației de funcționare, dar nu mai mult de 50 de locuri. 
  • La amenajarea mobilei necesare pentru desfăşurarea activităţii comerciale se va respecta distanțarea socială, existența traseelor diferite de intrare și ieşire, conforn prevederilor stabilite la nivel național de către autorităţile competente în acest domeniu. 
  • În interiorul spațiilor se vor respecta toate regulile de igienă: existenţa dezinfectantului, purtarea măştii etc, conform prevederilor stabilite  la  nivel  național  de  către  autorităţile competente.

1 Trackback / Pingback

  1. Măsuri suplimentare pe timp de pandemie, pentru restaurantele, barurile şi cafenelele din Braşov - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.