Primarul Allen Coliban vorbește despre proiectele Brașovului: „O parte din ele sunt mature şi ar fi păcate să le oprim. Unele necesită îmbunătăţiri”

Odată cu depunerea acestui jurământ, primarul Allen Coliban și-a preluat ieri mandatul de prmar al Brașovului și își intră în exerciți, împreună cu Consiliul Local legal constituit, conform Codului Administrativ.  (Vezi AICI cum arată noul Consiliu Local Brașov).

Imediat după depunerea jurământului, primarul Allen Coliban s-a arătat optițist cu privire la modul în care va decurge activitatea în administrația publică locală, în mandatul 2020 – 2024, declarându-se încrezător în noii membri ai Consiliului Local, despre care spune că formează o echipă tânără, dinamică și competentă: 

,,Sunt optimist, deoarece, în urma scrutinului din 27 septembrie, în Consiliul Local avem o echipă nouă, dinamică, tânără, care acoperă o arie foarte largă de competențe, chiar dacă mulți dintre ei se află la primul mandat. Cred că ne înțelegem cu toții menirea și misiunea dată de electorat, aceea de a dezvolta Brașovul și a-l duce la un nou nivel. Am vorbit în campanie despre probleme, dar și despre soluțiile de care Brașovul are nevoie, de probleme de mediu, nevoia de parcuri, de aer curat, nevoia de mobilitate metropolitană, de dezvoltare economică, de educație de calitate, de ambiție în cultură și performanță în sport. Toate aceste lucruri sunt parte din programul politic pe care l-am propus brașovenilor și în materializarea căruia mă aștept să fac echipă cu tot Consiliul Local Brașov”, a declarat primarul Allen Coliban, la finalul ceremoniei de depunere a jurământului. 

Totodată, primarul a vorbit și despre ce își propune la început de mandat:

,,Am consultat deja lista de investiții. Sunt foarte multe proiecte de care Brașovul are nevoie, o parte dintre ele sunt deja mature, într-o fază avansată, și ar fi păcat să le oprim. Anumite proiecte necesită însă îmbunătățiri și sunt pe lista de priorități pentru lunile următoare. Mă refer și la noul spital, care din punctul meu de vedere este subdimensionat în această formă. Dincolo de asta, pentru parte dintre lucrurile pe care le-am propus prin programul politic au existat deja inițiative la nivelul primăriei și al precedentului mandat și vreau să le continui”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.