Tehnicianul Dan Bona este, începând de astăzi, antrenor secund în staff-ul tehnic al formaţiei SR Braşov

Tehnicianul Dan Bona este, începând de astăzi, antrenor secund în staff-ul tehnic al formaţiei SR Braşov.

„Dan Bona a colaborat cu mine şi la CS Colţea 1920 Braşov şi am decis să îl aducem în staff la SR Braşov. Sunt convins că experienţa lui va ajuta mult. Este nevoie de Şerban Moraru în teren. Antrenamentele erau conduse doar de Liviu Nicolae şi Ioan Naghi şi, după ce ne-am consultat, am considerat ca mai era nevoie de un tehnician”, a declarat managerul general Ciprian Jurubescu.

„Îi mulţumesc lui Ciprian Jurubescu pentru această oportunitate. Am avut o colaborare foarte bună cu el, dar şi cu Liviu Nicolae la CS Colţea. Liviu mi-a fost şi elev şi sunt convins că ne vom înţelege foarte bine. Este important să punem cu toţii umărul pentru ca această echipă a braşovenilor să îşi îndeplinească obiectivele şi să ajungă acolo unde ne dorim cu toţii”, a spus Dan Bona.

Totodată, clubul a plătit astăzi o nouă tranşă din datoria către fostul antrenor, Florin Stângă.

„Le mulţumesc tuturor celor care au contribuit pe platforma Patreon şi celor care au achiziţionat abonamente. A doua tranşă din datoria pe care o avem la Florin Stângă a fost achitată cu banii strânşi pe Patreon şi din vânzarea de abonamente. Mai avem de achitat o tranşă la Florin Stângă, dar şi sume restante către foşti jucători. Sunt convins însă că vom aduce acest club la un punct de stabilitate financiară cu sprijinul suporterilor. Florin Stângă a depus documentul de eşalonare a sumelor restante la FRF. El este unul dintre oamenii care au ţinut în viaţă această echipă şi sunt convins că nu doreşte răul acestui proiect, a punctat Ciprian Jurubescu.

1 Trackback / Pingback

  1. Tehnicianul Dan Bona este, începând de astăzi, antrenor secund în staff-ul tehnic al formaţiei SR Braşov - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.