Un jucător de la FC Braşov a fost convocat la Naţionala U16 a României

Unul dintre juniorii crescuţi la Centrul de Copii şi Juniori al FC Braşov (preluat de la fosta secţie de fotbal a Coronei) a fost cheamat la lotul national. Sebastian Racz, component al echipei de U16 care participă în Liga Elitelor, a primit azi o înştiinţare că face parte din lotul lărgit al naţionalei sub 16 ani care va avea un stagiu de pregătire la Mogoşoaia. Racz a mai fost convocat la Naţionala U15 a României, la începutul acestui an, alturi de un alt braşovean, Robert Pandele. 

Atacantul braşovean a fost convocat la naţionala României U16 care în perioada 11 – 16 septembrie are un stagiu de pregătire la centrul de la Mogoşoaia. Mai mult, juniorii vor avea şi două meciuri amicale cu Bosnia Herţegovina.

Sebastian Racz nu este la prima acţiune cu lotul national, însă ar putea fi primul lui joc international pentru România dacă antrenorii decid să îl folosească.

“În primul rând vreau sa le mulțumesc domnilor antrenori Ionuț Mitroi și Vasile Mureşan pentru că m-au susținut și m-au ajutat foarte mult în tot ceea ce însemnă fotbal. Pe viitor aş vrea să demonstrez că munca va învinge tot mereu talentul, că am calități și că merit acel loc la lotul României U16”, a spus tânărul Sebastian Racz. 

 

Şeful Centrului de Copii şi Juniori al FC Braşov, Ionuţ Mitroi se arată bucuros de această nouă convocare a lui Racz şi spune că există la centru mulţi copii talentaţi care se pot creşte şi de acum încolo. 

“Ne bucură faptul că începem să producem jucători pentru fotbalul brașovean și loturile naționale. Împreună cu ceilalți colegi ai mei de la Centrul de copii și Juniori FC Braşov vom face tot ceea ce este necesar pentru ca acesti copii să se dezvolte și să crească din punct de vedere educaţional și fotbalistic. Avem la centru foarte mulți copii talentați de care trebuie să avem grijă în dezvoltarea lor pentru a face față cerințelor fotbalului de performanță. Sebastian este doar unul dintre ei, dar ne mândrim cu toți copiii de la grupele noastre. Sperăm ca și alți colegi de-ai lui să îl urmeze la loturile naționale.”, a spus Ionuţ Mitroi, şeful Centrului de Copii şi Juniori de la FC Braşov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.