Fanii „stegari” pot comanda noul tricou al SR Braşov. Echipamentul va fi inaugurat în meciul de Cupa României să săptămâna viitoare

Noul echipament de joc pe care SR Braşov îl va folosi în acest sezon este gata. „Stegarii” vor îmbrăca noiile tricouri Acerbis în premieră în meciul din Cupa României cu AFK Miercurea Ciuc, care va avea loc miercuri, 21 octombrie, de la ora 14.30, pe Stadionul „Tineretului”.

Clubul le oferă fanilor şansa ca în aceste zile să îşi achiziţioneze noul tricou la un preţ redus, 90 de lei. Începând de luni, preţul unui tricou de joc va fi 120 de lei. Pentru 30 de lei în plus, fanii au posibilitatea să imprime pe tricou numele şi numărul preferat.

Astfel, toţi cei care vor comanda tricoul original până duminică seară vor beneficia de preţul redus.

Fanii au două modalităţi de a comada tricourile şi a beneficia de reducere:

  • virament bancar la RO61BTRLRONCRT0433461101 (Banca Transilvania, beneficiar Asociația Clubul Sportiv SR Municipal Brașov)
  • plată în numerar la Magazinul Eqip.ro din Strada Fundătura Hărmanului 2, incinta Duplex 9 (program luni-vineri între 10:00 – 17:00).

Dacă suporterii aleg varianta viramentului bancar, ei trebuie să trimită pe adresa de mail hai@srbrasov.ro dovada plății, un număr de telefon, marimea tricoului (sunt disponibile de la mărimi pentru copii, 4XS, până la 3XL) dar şi numele și numărul, în cazul în care doresc să fie imprimate.

Începând de luni, tricourile vor avea preț întreg și vor putea fi comandate inclusiv la Stadionul „Tineretului” miercuri la meciul cu AFK Miercurea Ciuc și la cel cu CS Blejoi, care va avea loc sâmbăta viitoare, pe 24 octombrie.

„Este o nouă campanie prin care vrem să ne apropiem de fanii noştri. Îi mulţumesc şi partenerului nostru tehnic, Acerbis, pentru efortul pe care l-a facut ca noul model să fie gata într-un timp atat de scurt. Campania vrea să transmită un mesaj de apartenenţă a suporterului la spiritul «stegar». Este o facilitate pentru cei care iubesc necondiţionat această echipă. Îi invităm pe suporterii noştri din toată lumea să îşi comande noul tricou. Momentan, aceste campanii reprezintă o sursă importantă de venit pentru noi. SR Braşov trăieşte şi cu ajutorul banilor strânşi din astfel de campanii”, a declarat managerul general Ciprian Jurubescu.

1 Trackback / Pingback

  1. Fanii „stegari” pot comanda noul tricou al SR Braşov. Echipamentul va fi inaugurat în meciul de Cupa României să săptămâna viitoare - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.