VIDEO. Încă o zi cu trafic deviat pe DN73A, la Râșnov. Ieri s-au montat primele 12 grinzi pe pasajul autostrăzii ce trece peste drumul naţional

Direcția Regională de Drumuri și Poduri le reamintește șoferilor că traficul va fi deviat și azi pe DN73A, la Râșnov, unde se lucrează la montarea grinzilor pentru pasajul segmentului de autostradă Cristian – Râşnov, ce traversează drumul național. 

În total vor fi montate 22 de grinzi. Lucrările au început ieri, când firma care se ocupă de acest proiect a montat 12 dintre ele (foto). Astăzi va fi finalizată întreaga lucrare, prin montarea celorlalte 10 grinzi, anunţă DRDP Braşov. 

Pasajul de autostrada de peste DN73A şi la ieșirea din Râșnov spre Zărnești. Pe timpul lucrărilor traficul va fi deviat şi azi pe bretele provizorii, paralele cu drumul național.

Montare grinzi DN73A – 09.10.2020

Astăzi, 09.10.2020, s-a desfășurat prima etapa de montare a grinzilor pe pasajul de autostrada de peste DN73A, la ieșirea din Râșnov spre Zărnești. Pe timpul lucrărilor traficul a fost deviat pe bretele provizorii, paralele cu drumul național. Operațiunea va continua și mâine, sâmbătă, 10.10.2020 și ne cerem scuze pentru disconfortul creat celor care circulă în acestă zonă.Lucrările fac parte din amenajarea pasajului care se află pe tronsonul de autostradă Râșnov – Cristian.

Publicată de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov pe Vineri, 9 octombrie 2020

Montarea grinzilor la acest pasaj a început încă din această vară, la finele lunii iulie.  Pasajul va avea, în total, 92 de grinzi cu lungimi cuprinse între 22 şi 36 de metri. 

Sectorul de autostradă Râșnov – Cristian are o lungime de 6,3 kilometri, la care se adaugă 3,7 kilometri de drumuri de legătură. Lucrările au început în mai 2019, iar în prezent sunt finalizate în proporție de 57,72%, după cum arată datele ppublicate pe site-ul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. (CNAIR). 

Acest sector de 6,7 kilometri de autostradă, parte a Autostrăzii Comarnic – Brașov, este o investție în valoare de 118 milioane lei, făcută de Guvernul României. Până la finalizarea întregii legături de autostradă, până la Comarnic, acest segment va funcționa ca o ocolitoare pentru localitățile Râșnov și Cristian. 

1 Trackback / Pingback

  1. VIDEO. Încă o zi cu trafic deviat pe DN73A, la Râșnov. Ieri s-au montat primele 12 grinzi pe pasajul autostrăzii ce trece peste drumul naţional - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.