O secțiune de 5,2 km din Autostrada Comarnic – Brașov a fost scoasă la licitație. Contractul este estimat la peste 305 milioane lei

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat ieri licitația publică pentru contractul de proiectare și execuție a unei secțiuni din sectorului Comarnic – Predeal al Autostrăzii București – Brașov. 

Este vorba despre secțiunea de pe raza localității Comarnic, cuprinsă între kilometrii 110+600 și 115+800. Proiectarea și execuția celor 5,2 kilometri este estimată la o valoare cuprinsă între 305,170 milioane lei și 332,354 milioane lei fără TVA, iar ofertele se pot depune până la data de 23 octombrie 2020.

Câștigătorul pentru proiectarea și execuția celor 5,2 kilometri de autostradă de pe raza localității Comarnic va fi atribuit după cel mai bun raport calitate-preț, în care componenta financiară, respectiv prețul ofertei va contabiliza 53%, Perioada de garantie a lucrarilor – 9%, durata de executie a contractului (Perioada de Proiectare si Executie) – 12%, Viteza de proiectare – 18%, perioada de garantie a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatație – 4%, perioada de garanție a aparatelor de reazem – 4%. Contractul se va încheia pe o perioadă de 96 de luni.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.