Consiliul Judeţean Braşov şi-a ales vicepreşedinţii. Vot fără emoţii pentru Şerban Todorică şi Szenner Zoltan/ Reprezentantul PSD a refuzat nominalizarea

Consiliul Judeţean şi-a ales ieri cei doi vicepreşedinţi şi a stabilit componenţa celor opt comisii de specialitate care vor funcţiona în acest mandat. Cu ocazia şedinţei extraordinare care a fost convocată ieri, la Aula Uiversităţii, de către preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, în urma votului majoității din plen, administrația județeană și-a stabilit un vicepreședinte din partea PNL și unul din partea Alianței USR PLUS. 

Şerban Todorică şi Zoltan Szenner, noii vicepreşedinţi ai CJ Braşov

Aşa cum anunțaseră deja, imediat după finaliyarae alegerilor locale, liberalii l-au propus pentru una dintre funcțiile de vicepreședinte al Consiliului Județean pe Şerban Tudorică, acesta acceptând nominalizarea.

Şerban Todorică a fost susținut prin 27 de voturi „pentru” şi 6 abţineri.

„Sunt onorat de această misiune şi vă mărturisesc că de-a lungul caierei mele am fost permanent în slujba cetăţenilor. Nu o să fac nimic altfel nici de acum încolo, ci o să fiu în slujba cetăţenilor, Am oarecare emoâii, nivelul este altfel decât ceea ce am făcut până acum. Dar veţi găsi în mine un aliat, un prieten, un om dispus să facă tot ceea ce poate pentru cetăţen”, a spus Şerban Tudorică.

Alianţa USR PLUS l-a propus pentru cea de a doua funcţie de vicepreşedinte pe Zoltan Szenner.

Szenner a fost acceptat cu 26 de voturi „pentru” şi 7 abţineri.

„Încrederea dumneavoastră mă onorează și mă obligă. Această funcție este o provocare. Voi face tot ce pot să obțin rezultatele  Nu sunt omul vorbelor ci al faptelor. Nu am experiență în administrația publică, dar sunt orientat pe rezultate și cred că acest lucru cred că reprezintă un avantaj pentru mine”, a spus Zoltan Szenner. 

De precizat este faptul că şi social-democraţii au venit cu o propunere pentru postul de vicepreşedinte, grupul PSD desemnându-l pe Adrian Iatan. Acesta însă, a refuzat nominalizarea.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.